راز غار

حدود دو سال قبل خبری در رسانه های داخلی پخش شد مبنی بر این که اجسادی به طور اتفاقی درداخل غار چهل چاه در خراسان جنوبی (شهرستان سربیشه، بخش مود) کشف شده. غاری بر فراز کوه که مسیری صعب العبور دارد.

کارشناسان میراث فرهنگی و باستان شناسی ایران بلافاصله به محل اعزام شدند و نمی دانیم از روی کدام آزمایش و نشانه، قدمتی 1000 تا 1100 ساله برای اسکلت ها قائل شدند و آن ها را متعلق به دوران اسلامی (؟؟؟) دانستند.

چون به گفته خودشان آزمایش کربن 14 ظاهرا فقط در تهران انجام می شود و آن ها خود قادر به انجام آن آزمایش نیستند.

این به اصطلاح کارشناسان اعتراف می کنند که این اجساد از این غار به عنوان پناهگاه استفاده کرده اند و از دست دشمنانی در آن پنهان شده اند و آن دشمنان با گذاشتن سنگی در دهانه غارجلوی خروج آن ها را گرفته اند. در نتیجه آن ها به مرگ طبیعی نمرده اند و در داخل غار زنده به گور شده اند.

خبرنگار اعزامی به محل می پرسید که چرادر طی این هزار سال این اجساد کشف نشده اند و همچنان تا به امروز در داخل غار باقی مانده اند. بنیان اندیشی فرضیه ها و پاسخ هایی برای این سوالات متعدد دارد. اول این که چطور می توان این اسکلت ها را اجسادی هزار ساله دانست. در حالی که از قتل عام پوریم به این سو، انسانی در این منطقه نزیسته و این مسئله خود پاسخی است به سوال آن خبرنگارکه چرا این اسکلت هاتا به امروز کشف نشده اند. آیا این اجساد گریختگان قتل عام سراسری و وحشیانه پوریم نیستند؟به واقع ما امروز نمی دانیم که پروژه تصفیه انسانی و قتل عام تک تک ساکنین این منطقه توسط یهود، چند روز یا ماه به طول انجامیده؟ آیا حبس کردن این انسان های بی گناه درون غاربخشی از همان پروژه نبوده است؟


http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=8ba427f83321ba8e56bbc80eedf07ca4



به غیر از داستان غار خراسان، خبرگزاری های داخلی از کشف 47 جسد دیگر در غار تاریخی کان گوهراستان فارس خبر داده اند که بزرگ ترین و مهم ترین معدن سنگ آهن این استان نیز به شمار می آید. 41 اسکلت کشف شده در این غار متعلق به زنان و کودکان است که بین 5 تا 35 سال سن داشتند و 6 اسکلت دیگر مرد هستند. در سه جمجمه آثار شکستگی وجود دارد. چوب های نارنجی رنگی در کنار اجساد کشف شده که اتصال کردن آنها به یکدیگر، قسمتی از دستگاه نخ ریسی را تداعی می کند. با توجه به وضع قرار گیری این اسکلت ها احتمال این که مرگ دسته جمعی برای آنها رخ داده باشد وجود دارد. چون آثار سوختگی بر روی تمام جمجمه ها وجود داشت. اما در محل کشف هیچ نشانی از مواد قابل اشتعال به چشم نمی خورد. احتمالا اجساد توسط کسانی سوزانده شده اند.

مسئول سالن تشریح استان فارس دندان های سالم این اسکلت ها را از جمله نکات قابل اهمیت و بررسی دقیق در این پرونده برشمرد و خاطر نشان کرد: به نظر می رسد این افراد به بهداشت دهان و دندان خود اهمیت خاصی می دادند، چرا که بسیاری از جمجمه ها دارای دندان های سالم و سفید رنگی بودند و این موضوع باید مورد بررسی و مطالعه بیشتری قرار گیرد. ( همشهری آنلاین)



نتیجه:

آیا در سراسر این سرزمین پوریم زده چه تعداد از این غارها می توان یافت که هنوز کشف نشده اند و برای کشف آنها اهتمامی نیز صورت نمی گیرد؟

موقعیت جغرافیایی مکشوف در غار خراسان جنوبی از سازه نظامی خبر نمی دهد. آنجا یک آبریزگاه غیر سنگی و طبیعی به تدریج ایجاد شده است.

نبود آثاری از ابزارآلات جنگی در محل، نشان می دهد که این بقایای به جا مانده از یک گریز است نه ستیز. و همچنین وجود کودکان خردسال، هرگونه تصوری درباره یک نبرد را باطل می کند.

آثار خرده شدن ماکولات، مانند ساق پای گوسفند و ... در اطراف اجساد دیده نمی شود و این نشان می دهد که آنها حین فرار نتوانسته اند چیزی با خود به درون پناهگاه ببرند. مسدود کردن عمدی دهانه غار یک اقدام سبعانه است که انتساب آن به یهود و سوابق تاریخی آن دشوار نیست.

ضمن این که ظاهر غار بیشتر به یک دست کند عجولانه انسانی شبیه است، نه یک غار قدیمی سنگی.


نظرات 6 + ارسال نظر
یار قدیمی یکشنبه 14 اردیبهشت 1393 ساعت 10:18

سلام
از اینکه وقت صرف کردی واین مطالب رو نوشتی و گرد آوری کردی،سپاسگذارم.

انجام وظیفه است

بی نام یکشنبه 14 اردیبهشت 1393 ساعت 11:20

سلام
ننا دستمریزاد.خیلی خوب بود.

مرسی.

aydın دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 ساعت 18:41 http://biryol-az.blogsky.com

با سلام

بنابر این با در نظر گرفتن قلعه غار مانند زیرزمینی نیر در استان اردبیل که استاد در اینباره نیز نوشته اند، می توان به غیر از تپه های باستانی آتش گرفته، اجساد گریخته گان به هلاکت رسیده توسط نیزه داران یهود را نیز جستجو کرد.

http://w3.naria.ir/view/1.aspx?id=160

مطلب بسیار جالبی بود.

بلی. اینا موضوعاتیه که باید روش کار بشه.

ن.م یکشنبه 4 خرداد 1393 ساعت 16:03

مطلب بسیارخوب و قابل تاملی بود.ممنون.

سلام .مرسی

Aydın جمعه 22 اسفند 1393 ساعت 02:26 http://biryol-az.blogsky.com

سلام

الان حساب کاربری در سایت نماشا داری. این فیلم کوتاه رو در اونجا آپلود کن و بعد مثل قرار دادن عکس در یادداشت های جدید، به این مطلب اضافه کن تا بشه به صورت آنلاین دید.

ممنون

sanaz دوشنبه 22 تیر 1394 ساعت 14:10

البته ممکنه به تاریخ پوریم نرسند . چون شرایط آب و هوایی هر غاری برای ماندگاری استخوان ها فرق داره . می خواستم شما رو توجه بدم به قتل عام های انگلیسی ها در کشور های آفریقایی. که عینا مردمان بومی از ترس اینان به غارها پناه می بردن و انگلیسی ها یا آنها یا خبس کرده در غار یا با انداختن دینامیت در غار مردمان را از بین می برده اند.

اگر عکس یا سندی در این زمینه دارید لطفا برایم ارسال کنید.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد